Spoznajte CSA

Andrej Cerk

Andrej Cerk

Direktor

7. maj 2020

Hitra širitev obsega poslovanja družbe CS Consulting in nov partner podjetja, sta ključni vodili vzpostavitve novonastalega podjetja, CSA d.o.o. Vodimo ga trije kompetentni, strokovni in zaupanja vredni posamezniki, ki smo na trgu prisotni že več kot 10 let. Cerk – Slevec – Ahčan smo jedro in ključni gonilniki Creating Solutions Advisory.

Blog1 3 Direktorji Csa Slikapng

Od ustanovitve podjetja CS Consulting leta 2014 se je s hitro širitvijo poslovanja, širila tudi ekipa strokovnjakov. Kot ekipa delimo iste vrednote in isto mero vneme premagovanja izzivov poslovnega sveta. S fokusom na zagotavljanju optimalnih rešitev zasnovanimi za specifično stranko, smo opravili več kot 350 projektov, sodelovali z več kot 130 SME-ji ter največjimi slovenskimi podjetji kot tudi poskrbeli za investicijske priložnosti skladov, bank in zavarovalnic ter sodelovali z javnim sektorjem. Za vas smo pripravili nabor storitev zasnovan za vaš segment, ki si jih lahko ogledate na povezavi spodaj.

Izberite svoj segment

Odlikuje nas mnogo več kot le število opravljenih projektov. Naš edinstven pristop k reševanju izzivov subjektov, je botroval k sprejemanju ključnih odločitev vodilnih, k ponovni vzpostavitvi stabilnega poslovanja in izognitvi rdečim številkam. Poleg edinstvenega pristopa, se zavzemamo za osebni pristop, saj le s sodelovanjem skupaj lahko dosežemo maksimalen potencial. Najpomembnejše pa je, da smo CSA ekipa strokovnjakov z izjemnimi medsebojnimi odnosi, ker le tako (s sodelovanjem) lahko dosežemo želeno dodano vrednost za vas – za stranko. 

Vabljeni k raziskovanju naše nove spletne strani, kjer najdete celovit nabor vseh storitev ali pa nabor storitev zasnovan za vaš segment.

Predvsem pa je pomembno, da je v dinamičnem poslovnem svetu, pretok znanja prost. Zato bomo z vami redno delili svoje znanje in izkušnje.

Prijavite se na naše nasvete in razširite svoja obzorja.

CSA office CSA logo

Posvetujte se z nami!

Smo prvovrsten partner subjektom z vizijo dolgoročne uspešnosti poslovanja, ki želijo premostiti izzive in prosperirati.

Kontaktirajte nas

Prijavite se na brezplačne nasvete