O nas

O . . .

CSA s celovitim naborom storitev združuje izkušene finančne strokovnjake z enotnim ciljem - pomagati podjetjem pri premagovanju ovir na poti k uspešnem poslovanju.

Creating Solutions Advisory (krajše CSA) je novonastalo svetovalno podjetje treh izkušenih strokovnjakov, katero odlikuje celovit nabor finančnih storitev s fokusom na ustvarjanje dodane vrednosti za stranke.


Slika Skupaj 2023 Page 0001 1 1

Hitra širitev obsega poslovanja družbe CS Consulting ustanovljene leta 2014 in nov partner podjetja sta ključni vodili vzpostavitve novonastalega podjetja - CSA. Z več kot 10 leti izkušenj v finančnem sektorju, podjetje CSA odlikuje ekipa strokovnih, izkušenih in zaupanja vrednih posameznikov, kateri se prizadevajo za visoko kakovost storitve, oseben pristop in dodano vrednost pri prav vsakem projektu.

POSLANSTVO

Zagotavljati širok spekter svetovalnih storitev z vrhunsko kvaliteto, osebnim pristopom ter kreativnostjo, hkrati pa skrbeti za dobre odnose med sodelavci.

VIZIJA

Postati prepoznavna blagovna znamka v Adria regiji kot najbolj zanesljiv partner podjetij na njihovi poslovni poti s ponujanjem celovitih svetovalnih rešitev.

VREDNOTE

Naš cilj je, da strankam pomagamo pri rasti njihovih podjetij v dolgoročne, odgovorne korporacije z vrednotami za boljši jutri.

METODOLOGIJA

Proaktivno iščemo nove načine sodelovanja s svojimi strankami, da nenehno nadgrajujemo lastne standarde izvedbe projektov.

  • Identifikacija problemov
  • Postavitev ciljev in plan aktivnosti
  • Analiza dejstev
  • Priprava različnih scenarijev
  • Predstavitev rešitve
  • Izvedba in monitoring
CSA office CSA logo

Posvetujte se z nami!

Smo prvovrsten partner subjektom z vizijo dolgoročne uspešnosti poslovanja, ki želijo premostiti izzive in prosperirati.

Kontaktirajte nas