Velika podjetja

Z vami smo skozi celoten življenjski cikel podjetja.

Kontaktirajte nas


Velika podjetja ste v dinamičnem poslovnem svetu na dnevni ravni podvržena mnogim kritičnim poslovnim odločitvam. Ne le zaradi kompleksnosti internih procesov podjetja in okolja, temveč tudi zaradi pritiska po optimizaciji, konstantni ekspanziji poslovanja in časovnih restrikcijah, je ključnega pomena izbor učinkovitih in zaupanja vrednih zunanjih strokovnjakov, ki bodo v zadanem kratkem časovnem okviru ponudili najbolj učinkovito rešitev oviri s katero se srečujete. 

Strokovni kader CSA smo z večletnimi izkušnjami sodelovanja s slovenskimi velikimi podjetji in širokim specializiranim naborom znanj, tako iz poslovnega kot akademskega sveta, znatno razbremenili vodilne zaposlene pritiskov in zmanjšali vrzel informacij pri sprejemanju kritičnih poslovnih odločitev. Ker razumemo poslovne procese velikih podjetij in smo mnogi svojo pot pričeli v mednarodnih svetovno priznanih korporacijah, smo CSA najboljša izbira zaupanja vrednega partnerja.

Csa Corpo1
Življenjski cikel velikih podjetij


Kot strokovnjaki na področju korporativnih financ vam svetujemo skozi celoten življenjski cikel podjetja. Bistvenega pomena je prilagodljivost poslovnega modela gospodarskim ciklom in takojšnje ukrepanje ob prvih alarmantnih znakih.

Zakaj izbrati CSA?

CSA strokovnjaki z osebnim pristopom in kreativnostjo zagotavljamo svetovalne storitve najvišje kakovosti skozi vse faze življenjskega cikla vašega podjetja. S širokim spektrom svetovalnih storitev oplemenitimo poslovanje svojih poslovnih partnerjev za kontinuiran razvoj do maksimalnega potenciala. CSA strokovnjaki smo:

 • opravili že več kot 350+ projektov,
 • vedno spoštovali tudi skoraj nemogoč kratek rok izvedbe storitve,
 • sodelovali z največjimi slovenskimi korporacijami,
 • tekom več kot 10+ letnih izkušenj na trgu akumulirali znanje iz industrije energetike, telekomunikacij, bančništva, turizma, farmacije, logistike, proizvodnje, maloprodaje in mnogih drugih.

S sodelovanjem z nami si zagotovite podporo pri sprejemanju ključnih odločitev za dolgoročno uspešnost vašega podjetja.

creative solutions zaposleni jost gantar mala 7 mitja slevec

Ekipa

Quote icon
Z izkušnjami, ki sem jih pridobil v družbi BDO in KPMG, kjer sem sodeloval z največjimi slovenskimi podjetji ter nato znanje nadgradil v lastnem podjetju, ki ga vse več velikih slovenskih podjetij prepoznava kot unikatnega svetovalca, sem spoznal, da ima vsako podjetje že od samega začetka in ves čas svojega obstoja vprašanja, odločitve in priložnosti v zvezi z metodami računovodskega in finančnega delovanja. Vseskozi se srečuje z vprašanji vrednotenj, davčnih posledic in obvladovanja tveganj. Močno priporočam sodelovanje s CSA na vseh ravneh, saj bo le tako poslovanje podjetja še uspešnejše in zadovoljivo.

Hvala vam za izkazano zaupanje

Petrol
HSE
Styria
Unior
Xpediator
E3
Elektro Gorenjska
Elektro Celje
AMZS

Storitve

S

 • Ocenjevanje vrednosti
 • Skrbni pregledi ("Due Diligence")
 • Svetovanje pri združitvah in prevzemih ("M&A")
 • Prestrukturiranje podjetij
 • Iskanje virov financiranja
 • Ekonomske analize
 • Davčno svetovanje
 • Nepremičninsko svetovanje