Poslovne finance

Urejene in učinkovito vodene poslovne finance so kritičnega pomena v podjetju, saj omogočajo vzdržno nadaljnjo rast.


Večletne izkušnje in številne kompetence CSA strokovnjakov prispevajo k izdelavi kvalitetnih poslovnih, finančnih in investicijskih načrtov. Skrbno načrtovana prihodnost poslovanja podjetja z izdelanim poslovnim in finančnim načrtom je pomembna pri sledenju in uresničenju vizije, kar pa je mnogokrat spregledano bodisi zaradi pomanjkanja časa ali internega znanja za pravilno izdelavo slednjega. Z vodstvenim izobraževanjem s področja financ, lahko to vrzel vodilni zapolnite.

CSA strokovnjaki v sklopu poslovnih financ ponujamo podporo internim finančnim procesom v podjetju, na podlagi katerih vodilni sprejemajo ključne poslovne odločitve. V fazi vzpostavljenega poslovanja je za podjetja med drugim pomemben implementiran učinkovit sistem spremljanja poslovanja, pri čemer se lahko zanesete na finančne modele izdelane z naše strani.

Pexels Fauxels 3184638

Za podjetja v začetni fazi novih poslovnih korakov je kvalitetno načrtovanje ključnega pomena, kar lahko pomeni opustitev neke poslovne odločitve, povečanje stroškovne učinkovitosti ali celo optimizacijo poslovanja. S storitvijo strateškega načrtovanja CSA prepoznamo ustrezne strateške usmeritve za prihodnost vašega podjetja.

Za vsa podjetja je pomembna učinkovitost internih sistemov in možnost hitrega reagiranja na morebitne prepreke.

Ob le-teh vam CSA strokovnjaki nudimo svetovanje, saj smo bili s svojo dolgoletno prisotnostjo na trgu in vpogledom v mnoge finance podjetij že strokovni svetovalec v podobnih kočljivih situacijah in jih uspešno razrešili s svetovanjem, analizami in izvedbo hitrih ukrepov za izboljšanje uspešnosti, morebitnimi pogajanji z deležniki podjetja ali s podajo strokovnega mnenja.

Zaupajo nam

Gorenjska banka
Mik Celje
Bernardin
Pomgrad
Plinarna Maribor
MBS list
Hotel Slon
Terme Maribor
PAN JAN
Petrol
HSE
Styria
Unior
Xpediator
E3
Elektro Gorenjska
Elektro Celje
AMZS
APS Holding
NLB
Zavarovalnica Triglav
JonatanMars
Delavska hranilnica
DUTB
B2 Kapital
Nova KBM
Center za ravnanje z odpadki Zasavje
Kmetijski inštitut Slovenije
Mestna občina Slovenj Gradec
Mestna občina Kranj
Občina Piran
Snaga